Header image  
DROOMVILLAS OP BALI  
  HOME ::
   
 
Edenia villa nr. 24
 

Klik op de bovenstaande foto's voor een vergroting.

Deze 4 persoons villa is gebouwd in Balinese stijl. De verschillende vertrekken zijn verspreid over meerdere gebouwen die met elkaar verbonden zijn via een prachtige tuin met diverse stenen beelden. De gebouwen zijn zeer luxe uitgevoerd en voorzien van marmeren vloeren. In elke ruimte bevindt zich airconditioning. De villa is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Naast een overdekte ontvangstruimte waar u heerlijk kunt zitten, is er in de villa ook een ingerichte woonkamer aanwezig. In deze woonkamer is naast een televisie, DVD-speler en stereo-installatie tevens een computer met internet beschikbaar. In het zwembad kunt u heerlijk genieten van het verkoelende water, terwijl u gezellig converseert met uw medegasten in de comfortabele stoelen op het terras.

De villa beschikt over 2 riante slaapvertrekken. De master bedroom is op de eerste verdieping gesitueerd en ingericht met een groot hemelbed. Hier bevindt zich tevens een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. In het tweede slaapvertrek in de nabijheid van het zwembad bevindt zich een tweede hemelbed. Ook bij deze slaapkamer treft u een stijlvolle badkamer met douche, wastafel en toilet.

In de villa is tevens een buitendouche aanwezig.

De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U hebt onder meer de beschikking over een gasfornuis met oven, een waterkoker, senseo-apparaat (pads zijn op Bali niet verkrijgbaar!), een tosti-maker en een koelkast. Buiten de keuken kunt u heerlijk eten in een riante zithoek, met grote banken die zijn voorzien van lederen bekleding.

Elke dag (met uitzondering van de zondag) is er circa 4 uur een huishoudelijke hulp aanwezig in de villa. Naast het verzorgen van de schoonmaak zorgt deze hulp er tevens voor dat uw bed elke dag wordt opgemaakt. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw was aan haar meegeven die vervolgens in een wasserij wordt gewassen. Dagelijks is er tevens circa 2 uur een tuinman aanwezig die de prachtige planten onderhoudt en die zich tevens bekommert om het onderhoud en de schoonmaak van het zwembad.

Wilt u meer informatie of direct boeken? Klik dan hier.