Header image  
DROOMVILLAS OP BALI  
  HOME ::
   
 
Edenia villa nr. 10
 

Klik op de bovenstaande foto's voor een vergroting.

Deze 4 persoons villa is gebouwd in Balinese stijl. De verschillende vertrekken zijn verspreid over meerdere gebouwen die met elkaar verbonden zijn via een prachtige tuin. De gebouwen zijn luxe uitgevoerd en voorzien van marmeren vloeren. In elke ruimte bevindt zich airconditioning. De villa is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Naast een overdekte ontvangstruimte waar u heerlijk kunt zitten, is er in de villa ook een ingerichte woonkamer aanwezig. In de zogenaamde 'plunge-pool' kunt u heerlijk genieten van een verfrissend bad, terwijl u gezellig converseert met uw medegasten op het terras.

De villa beschikt over 2 riante slaapvertrekken. De master bedroom is ingericht met een groot hemelbed en een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet. In de tweede slaapkamer bevinden zich twee grote bedden die zowel naast elkaar als los van elkaar kunnen worden neergezet. Ook bij deze slaapkamer treft u een stijlvolle badkamer met douche, wastafel en toilet.

In de villa is tevens een buitendouche aanwezig. U kunt zelfs genieten van een lekker ligbad in de buitenlucht.

De keuken is van alle gemakken voorzien. U hebt onder meer de beschikking over een kooktoestel, een waterkoker, een grill en een koelkast. Daarnaast is er in de keuken tevens een eettafel met 4 gemakkelijke stoelen aanwezig.

Elke dag (met uitzondering van de zondag) is er circa 4 uur een huishoudelijke hulp aanwezig in de villa. Naast het verzorgen van de schoonmaak zorgt deze hulp er tevens voor dat uw bed elke dag wordt opgemaakt. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw was aan haar meegeven die vervolgens in een wasserij wordt gewassen. Dagelijks is er tevens circa 2 uur een tuinman aanwezig die de prachtige planten onderhoudt en die zich tevens bekommert om het onderhoud en de schoonmaak van het zwembad.

Wilt u meer informatie of direct boeken? Klik dan hier.